Mijn waarden.

Ik hecht grote waarde aan respect voor de mensen die bij mij in de praktijk komen, maar ook voor de dieren die ik mag behandelen. Daarbij kan je rekenen op waarden die ik hoog in het vaandel heb staan.

Vertrouwelijkheid

Persoonlijke begeleiding

Onderbouwing van de behandeling

Ik ben op een reis naar de beste versie van mijzelf. 

Ik werk sinds de afgelopen 8 jaar met heel veel plezier in mijn goedlopende trimsalon voor honden, katten en af en toe een konijntje. Tijdens de coronaperiode merkt ik dat ik het werken met mensen heel erg miste. En ik wilde me al een tijdje ontwikkelen richting een beroep op het gebied van gezondheidszorg.
In die periode hoorde ik de roeping om Klassiek Homeopaat te worden. Ik besloot om mijn hart te volgen en hier naar te luisteren en sprong in het diepe. 

Ik schreef me in bij de Homeopathie Academie Nederland voor zowel de humane als veterinaire studierichting. En tot op de dag van vandaag heb ik daar geen seconde spijt van gehad.
Dit past bij mij! 


Inmiddels ben ik al een flink eind onderweg met de studie en ben ik in de fase aangekomen dat ik onder supervisie van een stagebegeleider consulten mag uitvoeren. De eindverantwoordelijkheid ligt bij Tessa Franken van Homeopathie Tess. Zij is een ervaren Klassiek Homeopaat voor mens en dier. Dit borgt een hoge kwaliteit. De facturatie zal voorlopig ook via Tessa lopen. 


Ervaar de kracht van Homeopathie.

Ik kan je van alles vertellen over wat Klassieke Homeopathie voor jou of jouw dier kan betekenen. Maar de allerbeste manier is om het zelf te gaan ondervinden. 

Wil je binnenkort bij mij in de praktijk aan de andere kant van de tafel zitten? Of wil je samen met mij de uitdaging aangaan om jouw dier meer in balans te laten komen? 
Je bent van harte welkom om een afspraak te maken.